Alle våre tjenester

På våre bibliotek kan du gjøre mange ulike saker. Her lister vi opp hva du kan gjøre og vi forteller hvordan det fungerer.

Digitale tjenester

Vil du lese siste nummeret av en avis, finne en artikkel eller søke etter fakta om et spesielt emne? Da kan du benytte bibliotekets digitale oppslagsverk! Mange av disse kildene kan du også bruke hjemmefra om du logger inn med ditt lånekort og pinkode.
Mer om Digitale tjenester

Klassesett

Klassesettsamlingen består av skjønn- og faglitteratur på bokmål og nynorsk, og av skjønnlitteratur på engelsk. Vi har samtidslitteratur og klassikere både oversatt og av norske forfattere. Målgruppen er elever i grunnskole og på videregående skole.
Mer om Klassesett

Bibliotekbussen

Bibliotekbussen i Viken besøker tilsammen 40 stoppesteder på en måned. Bussen er proppfull av godt lesestoff, musikk og film. Vi hjelper deg gjerne med å finne noe som passer for deg. Og har vi ikke med det du leter etter kan vi bestille og ta med neste gang.
Mer om Bibliotekbussen

Fjernlån

Hvis biblioteket ikke har boken du ønsker å låne så kan den skaffes via fjernlån fra andre bibliotek i Norge eller utenlands.
Mer om Fjernlån

Innkjøpsforslag

Her kan du legge inn forslag på bøker eller media du vil at biblioteket skal kjøpe inn.
Innkjøpsforslag

Bøker på mange språk

Biblioteket har bøker, aviser og tidsskrifter på mange ulike språk. Når du søker etter bøker så kan du velge å bare vise bøker som er på ett spesifikt språk.

Språkvelger